Съд за Невена от Мюзик айдъл

Певицата така и не успя да се разбере с бившите си работодатели
2 ное 2009 12:43, Петя Славова
78
Съд за Невена от Мюзик айдъл
Снимка: Булфото

Най-успешният музикален айдъл ще се докосне и до неприятните последици от неизпълнение на трудовия договор.

Невена Цонева, която мнозина определиха, че се е заразила от болестта на шоубизнеса – звездоманията, отива на съд.

Бившите й работодатели от “Вирджиния рекърдс” вече предявиха иск срещу певицата, която преустанови договора си с тях.

Музикалната компания така и не успя да пее на един глас с айдълката по един доста важен въпрос – за извънсъдебно разрешаване на спора.

Още по темата

"Страхувам се, че ако позволим кражбата на артисти или техни инцидентни решения за едностранно прекратяване на договорите им с продуцентите, да се превърне в стандартна практика, нищо обнадеждаващо и позитивно не очаква музикалния бизнес в България", каза управителят на “Вирджиния Рекърдс” – Саня Армутлиева.

Тя допълни, че коректността и моралът в отношенията между хората, ангажирани в този бранш, следва да бъдат отстоявани по всички възможни правни и бизнес начини”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Kwo Kaza? A/ преди 14 години
Kopiraite si diskowe ciato sobstwennost sa Wirginiata i gi zapalete na plostadite. ne im kopuvaite edin disk, wyrnete kakwoto ste kupili i si iskajte parite. Wirginia se dyrzat kato robovladelci. Nie sme swobodni hora i nikoi niama pravoto da e sobstwennik na 8te noti podredeni po razlicen nacin i vremetraene i na 30te bukwi podredeni okolo notite. Wirginia sa kradci i pederasi, a lezbite deto rabotiat tam si prisazdat tasaci okolo klitorite za da miazat pone malko na evnusite ot Tel Afif
36
0
 
1
 
! Отговори
dynamo преди 14 години
Някой да е чувал Марин Йончев дали е жив? Буквално? За сведение спечели Стар Академи, спонсорирано пак от Тупара и Дениз, ся ще кажете Слави, амииии не дами и гейове -> зад всичко в медиите е Тупара и Герговв крайна сметка! Тва момиче Невенка - ще го съсипят, както и другите забъркали се с гушите! Тя е различна не си даде дупето като тоя *** Аксиния и за благодарност, че им изпра хилядарките ще я съдят?! Да им го начукам! И на СМЕ-х и на другите!
35
0
 
0
 
! Отговори
voxy преди 14 години
от Вирджиния рекърдс България що не престанат да спъват изпълнителите, какво направиха с "айдълите" които попаднаха при тях? едно голямо нищо
34
0
 
0
 
! Отговори
6669 преди 14 години
....abe taiy selska mucuna da ne bi naistina da se e vzela naseriozno,ha ha,Ovco vzimai si dvata parcala s koito si doshla i marsh barzo kam selo da pasesh kozite,*** mrasen!
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
коректност, морал? връзват някой да им слугува с години и после говорят за морал.ясно, че договорът е бил такъв, но робството отдавна е в миналото. все едно работодателят ти да те обучи и да те накара да подпишеш договор за работа за 10 години и да не може да напуснеш преди да изтече този период
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
цялата работа идва от там, че договорът е подписан, когато невена не беше това, което е, а сега, когато печели пари, те отиват във фирмата. да се отпуснат малко миндилите, не да стискат всичко за себе си.
31
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 14 години
tazi ne q pomnq nqkoi moje li da mi pripomni koq be6e?
30
0
 
0
 
! Отговори
denis преди 14 години
adi adi tq samata do w4era kazwashe 4e e izrastanala na selo .. ostai si carvulite na granicata m/u grada i seloto i we4e Koi s1m Az ... q brr4 we ;)
29
0
 
0
 
! Отговори
лорена преди 14 години
Ако това са новите идоли на България ,като Невена - тежко и горко ни.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ее ми вафлите са хубави пък! А за Невена верно си е, че трябва да се махне оттам и да си прави ИСТИНСКА МУЗИКА! Има талант глас!
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
toi laf za "v nekvi filmi se vkarvash" e tolkova tup i tolkova me nervi...ot nekva tupa reklama za vafli go chuli i sa vsichki samo tova
26
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 14 години
1. Дамата от Вирджиния рекърдс съвсем умишлено и целенасочено хвърля цялата вина върху певицата - ние правим всичко за нея, съобразяваме се с нея, правим и албуми, а тя - звездоманка!!! Айде, айде, не бъдете по-благочестиви от Бога!2. Музиката на Невена, според Армутлива й е донесло "верни фенове"! Извинявайте, един и същи филм ли гледаме? Музиката която й правят на Невена е под всякаква критика! Никаква музикалност няма? И всико е копирано! Ами ще си тръгне момичето, ако иска да постигне нещо!
25
0
 
1
 
! Отговори
Кирил преди 14 години
Прочетох новината, даже видях и интервюто с въпросната г-жа Армутлиева от преди месец, и да си призная честно, на мястото на Невена бих направил абсолютно същото! Даже бих го направил и по-скоро, стига да намеря правна вратичка!...
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
съд за предателите
23
0
 
0
 
! Отговори
xph преди 14 години
Хайде Неви, хайде сега обратно в Севлиево... Там ще пееш по местните кръчми, и ще ти плащат, но в натура!
22
0
 
0
 
! Отговори
xaxaxa преди 14 години
какво е "айдълката" ?!?! и какви са тия "Вирджиния рекърдс" и защо ни занимават с някакви си глупости. И въобще коя е тая и за какво става въпрос въобще в статията?!?!
21
0
 
1
 
! Отговори
ПрофАн преди 14 години
Армутлиева, няма по голям крадец от тебе !!! Точно ти си тази, която *** по 4 000 000 лева годишно /цифрата е точна/ от права с Профон и НЕ СИ ИЗПЛАТИЛА НИТО ЛЕВ на български изпълнител за последните 3 години !!! Точно ти си тази, която насъсква простите ченгета срещу хлапетата изтеглили някоя mp3-ка.Армутлиева - просто си долно същество.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И на таз и наголемя работата
19
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 14 години
Че в България някой пее ли на живо?
18
0
 
0
 
! Отговори
пак аз преди 14 години
И целокупното форумно войнство пак емна вълната и отлетя!!!Като нямате достатъчно информация що се дуете бе пуяци.Момичето има материал за 2 (не за 1) албума и то свои собствени песни, които обаче не са на и нямат нищо общо с "кожодерите" а и стила им не е този който те се опитват да наложат. Ситуацията е точно като с "Принс" и е в реда на нещата Невена да се разкара от там и да си прави каквото иска!